Forsiden

ARKIV

:KRONIKK: "Dersom ei foreining av ulike årsaker skulle finne på å oversjå raude varselslampar og legge til rette for samarbeid mellom medlemmane sine på ulovleg vis, vil alle medlemmane kunne bli delaktige i å bryte konkurranselova."

  • Iveren etter å yte service til medlemmane i bransjeforeiningar kan føre til at konkurransereglane vert brotne, skriv Konkurransetilsynets juristar Katrine Amdam og Tormod Sverre Johansen i denne kronikken.

Les mer...

:STATSBUDSJETT: SE PRESSEKONFERANSEN

  • Statsbudsjettet blir høstens politiske drama i Norge, se budsjettdebatten direkte her.

Les mer...

"For oss vanlige, dødelige, kjennes det godt å studere de forgylte utgavene av byplanen"

  • Et nytt lys på den gammeldagse moderniteten.  Slik oppsummerer Bodil Fuhr utstillingen Piranesi og det Moderne på Nasjonalmuseet.

Les mer...

:UKRAINA: Putin pusher grensene når krigen går over i nye faser

  • Etter måneder med Ukraina-krig: Er Vladimir Putin på offensiven, eller er han på defensiven? 

Les mer...

:FJERN-SYN: "Under Arendalsuka er det ytringsfrihet og respekten for andres meninger som gjelder - bare man handler rett."

  • EN HUSKESTUE ETTER MITT HJERTE, SKRIVER BODIL FUHR ETTER Å HA GJORT STRANDHUGG I POLLEN UNDER ARENDALSUKA 2022.

Les mer...

:FJERN-SYN: "Det føles som en mislykket tur til månen."

  • FLY MEG TIL MÅNEN OG LA MEG LEKE BLANT STJERNENE, skriver Bodil Fuhr etter å ha gjennomført kombinasjonen av sommerferie med flystreik og covid.

Les mer...

:FJERN-SYN: "Det er først i det subjektive, når man nærmest har hugget sitt ukjente selv ut av stenen, at man blir seg selv."

  • Enten går det bra, ellers går det over. Bodil Fuhr siterer artisten Tix etter å ha vært på kierkegaardsk dannelsesreise. 

Les mer...