Forsiden

]**[ Ny ROBOT ut sletter en hel YRKES GRUPPE ]**[

]**[ Ny ROBOT ut sletter en hel YRKES GRUPPE ]**[

Roger-Otto Sklitaklingen i MeniskInnovasjon med den nye BYRJAR-app drevne landslags sjef roboten.

 

[**PRESS melding**]  Robotiseringen ruller videre i rekord fart, og stadig nye yrkes grupper rammes.  BYRJAR gründerne står bak en veldig etter lengtet robot app som med et taste trykk ut sletter et fag 100 pro sent. Sjekk hvilket yrke ned over i teksten. 

Robotta Simula Virale*

Umiddel bart etter at Ståle Solbakken etter alt å dømme snart sier nei takk til å ta over lands laget, lanserer Norges Fotball forbund sin nye trener robot Egil Høgmo-Hareide 2.0, for kortet til EHH2.0.

- Dette vil totalt endre måten å både spille og tenke fotball på full stendig, konstaterer Roger-Otto Sklitaklingen i MeniskInnovasjon AS.

Allerede før kampen mot Tjekkia, som førte til at Per-Mathias Høgmo fikk fri på ubestemt tid og fem millioner kroner på kontoen, var fotballfor bundets egen innovasjons krybbe-klynge MeniskInnovasjon AS godt igang med ferdig stillelsen av en robot som skal gjøre alt frem tidig mas om hvem som skal trene det udugelige norske fotball laget over flødig.

- Roboter kan kanskje ikke ta over alle mulige kompliserte jobber i vårt sam funn, men denne var en no brainer, sier Sklitaklingen.  Program varen er utviklet i samarbeid med det frem ad stormende AI firmaet BYRJAR©.

Sklitaklingen og hans team brukte totalt fire timer på utviklings arbeidet som kun hadde tre spesifikasjoner. Roboten måtte kunne 1: svare noe omtrentlig og halv filosofisk gaga på spørsmål fra journalister, 2: kunne stå på sidelinjen å rope noe usammen hengende så lavt, og med så dårlig diksjon, at selv den nærmeste vingen ikke oppfatter noe og 3: ta ut laget etter en terning kast metode ingen sjønner logikken i.

- Det vanskeligste var å finne navnet, så der måtte vi lage en egen algoritme, sier Sklitaklingen.

Bak MeniskInnovasjon AS står MeniskInvest INC. Norges Fotball forbund opp lyser at de 34 utviklerne, som alle har faste jobber i MeniskInnovasjon, hver har fått 18 millioner for jobben, i tillegg til provisjoner og sluttpakker på 5 millioner kroner, som i henhold til avtalen er er utbetalt til alle ansatte uavhengig av om de har sagt opp, har sluttet selv eller tvert i mot har valgt å forstette i jobben.

Neste prosjekt er utvikling av en vaffel steke robot, VSR.

- Det må stekes og selges en stabel vafler som rekker her fra til Mars for å betale EHH2.0, sier Sklitaklingen.

*) OBM Feik's journalist robot