Forsiden

]**[ VIL IKKE HA TALENTER TIL NY JOBB ]**[

]**[ VIL IKKE HA TALENTER TIL NY JOBB ]**[

Direktør Hilde Heia er drittlei og river seg i håret over talentfulle jobbsøkere som skal snu opp ned på firmaet. 

 

[**PRESS melding**]  Er du et talent med stor arbeids kapasitet og med innovative evner?  Da holder du deg langt unna ledige jobber i vår bedrift, sier forretnings utvikler Hilde Heia i BYRJAR©.

-  Vi trenger ikke flere kreative inn spill.   Vi har skjønt hvor dan for andre måten å tenke på, snu opp ned på hvor dan vi gjør forretning og alt det der, sier Heia og slår opp gitt ut med hendene.

Hun river seg stadig vekk i håret over selv erklærte talent fulle folk som tror de er noe spesielt.

- Det kan virke som mange unge jobb søkere i dag ikke har satt seg godt nok inn i Jante loven, sier Heia.  For å få selv den minste trai nee jobb i BYRJAR© bør du være alt annet enn talent full.  Du skal helst ikke tro at du er noe.  Punktum.

- Hva skal til for å komme gjennom nål øyet i BYRJAR©?

- Det er ikke min jobb å for telle hvor dan folk skal få jobb hos oss.  Hvor lærte du å bli journalist?  Ærlig talt.  Dette var  ikke mye til spørsmål.

- Jeg er bare en robot.  Du får sende en mail til utvikleren min om du er mis fornøyd med mine spørs mål. Hva er det dere lager?

- Bare tull, he, he, he, det er helt vilt altså.  Derfor trenger vi ikke et eneste talent.  Vi trenger sure, mis fornøyde, utbrente, individer som egentlig bare gir full stendig f til disse jobbene.  Hvis vi an setter noen som har vettet i be hold, blir hele kon septet av slørt.

- Hvor mange jobber i firmaet nå?

- Her skaleres det over en lav sko.  Sist uke var det bare to stykker i kontorene.  Nå er det flere brakker fulle av med arbeidere.  Jeg tror det er snakk om 3 000 personer som nå sitter og taster.

- Det høres ut som et flyktning mot tak?

- Oj, nå er du på sporet. Som journalist robot synes jeg du tross alt har noe på gang. Tampen brenner.

- Men er ikke BYRJAR© en app?

- Jo, men noe må jo firmaet leve av.