Forsiden

Oslo Business Memo er en kanal for nyheter fra nærings- og arbeidsliv, økonomi og politikk.

Vår målgruppe er alle, både nasjonalt og internasjonalt, som er opptatt av økonomi, nærings- og arbeidsliv. Våre lesere befinner seg i virksomhetene, akademia, forskning, organisasjoner, politikk mv.  

OBM Journalistikk

Er du redaktør eller utgiver med journalistiske ambisjoner for din publikasjon, men mangler faglige og troverdige ressurser til å nå målet? 

Les mer...

OBM Nettkringkasting

Ting skjer på direkten! Les mer om OBM Nettkringkasting her.

Les mer...

Mer om OBM

Oslo Business Memo (OBM) driver redaktørstyrt journalistikk og publisering.  Bedriften er medlem av Fagpressen.  Ansvarlig redaktør er medlem av Norsk Redaktørforening. OBM ble etablert i 2010 som en lokal publikasjon for Oslo og omegn, med fokus på økonomi, politikk, arbeids- og næringsliv. Etablererne har bakgrunn som journalister og redaksjonelle ledere i landets store mediehus.

Les mer...

OBM og rettigheter

Oslo Business Memo og spørsmål om rettigheter, les dette nøye!

Les mer...

OBM og personopplysninger

Oslo Business Memo AS viser til lover og regler nedfelt i Personopplysningsloven, herunder unntakene for journalistiske formål.

Les mer...

OBM og Redaktørplakaten

Oslo Business Memo er en fri og uavhengig publikasjon.  Oslo Business Memos journalistikk og publisering skjer i henhold til retningslinjene nedfelt i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

Les mer...