Forsiden

TI ÅR SIDEN

  • Oslo Business Memo passerer sin 13. årgang i 2022.  Her kan du få et tilbakeblikk fra OBM-arkivet, hva publiserte vi for ti år siden?

Halls hjertetest selger for en milliard årlig

Christian Hall startet utviklingen av hjertetesten "proBNP" for 20 år siden. Siden farmasigiganten Roche kjøpte rettighetene i 1999 har salget av testen gått i været: De siste årene har Roche solgt proBNP-tester for rundt en milliard kroner per år.

Les mer...

Flere handelssenter vil forsvinne

Blir Grorud Nærsenter det nye ”Grorud Supersenter” som skal stanse handelslekkasjen fra Groruddalen?

Les mer...

Forlik om Holmenkollen-regning

Den østerrikske skiheisprodusenten Dopplmayr har inngått forlik med Oslo kommmune om oppgjøret etter selskapets heis-leveranser til Holmenkollen Skianlegg. Oslo kommunes oppgjør med leverandørene til gigantutbyggingen er nå så godt som over.

Les mer...

Myrstad øker følgerflokken

  • Morten Myrstad har i løpet av ett år klart å twitre, blogge og dele seg helt opp i tetskiktet på rankinglistene over internasjonale aktører i sosiale medier. Rådgiveren og den faste bidragsyteren til Oslo Business Memo har nådd sine nettmilepeler takket være målrettet innsats og ekstrem utholdenhet.

Les mer...

Eldrebølge på iPad

Da itgiganten Apple lanserte iPad 3 var butikksjef Thor Benny Bøe på Spaceworld Stovner Senter klar til innsats. Han forteller om et økende marked for nettbrettet blant de eldre.

Les mer...